Niet-chirurgische haartoevoeging

Voor wie niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie zijn er voldoende mogelijkheden om opnieuw van een volle haardos te genieten zonder een chirurgische interventie.

Door middel van een natuurlijk ogende haartoevoeging, zijn praktisch alle haarstijlen mogelijk. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van haarprothesen die op de hoofdhuid gelijmd worden, haarwerken die d.m.v. clips aan de bestaande haren worden vastgemaakt alsook volledige pruiken.

Een niet-chirurgische haartoevoeging is de enige manier om opnieuw een volle en dichte haardos te creëren daar waar een haartransplantatie een sterke verbetering van de bestaande haardos zal opleveren.

De niet-chirurgische haartoevoeging wordt niet alleen toegepast voor een uitgedunde haardos maar zeker ook voor personen waarvan de kaalheid te wijten is aan een accidentele factor of ziekte. Zichtbare littekens in de haardos zijn in een vingerknip te camoufleren. Zo ook wanneer de haardos slechts gedeeltelijk is terug gegroeid na een chemobehandeling.


Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK