Lth. Carla Vanderstraeten

Tandarts Lth. Carla Vanderstraeten behaalde in 1992 met grote onderscheiding haar diploma Algemene Tandheelkunde aan de VUB Brussel. Daar specialiseerde zij zich verder in de Prothetische en Esthetische Tandheelkunde, waar zij zich op heden op heeft toegespitst.

U kunt bij haar terecht voor alle tandheelkundige behandelingen, waaronder reconstructies op implantaten, facetten, facings, kroon- en brugwerk en vullingen.

Door de hedendaagse digitale 3D-technieken is het mogelijk om een immediaat/noodprothese te voorzien. Bij het ‘Fast & Fixed’-systeem wordt een tijdelijke constructie vervaardigd op één dag.

Tandarts Vanderstraeten maakt gebruik van verschillende bleaching-technieken, waaronder Philips Zoom! Lasertechniek. Zo kunt u op een natuurlijke en veilige manier uw tanden bleken.

Vervolgens is zij ook stagemeester voor tandartsen en mentor voor mondhygiënisten.

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 497 70 84 64 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK