Lichaam - Cosmetisch

Permanente make-up

Het is geen geheim dat elke vrouw er verzorgd uit wil zien, ongeacht het moment. Tijdens het wakker worden, boodschappen doen, werken, sporten en zelfs op vakantie. Met permanente make-up bent u altijd gegarandeerd van een perfect verzorgde look. Hierdoor heeft u dag en nacht een verzorgde uitstraling.

Naast de cosmetische toepassingen zoals het verfraaien van wenkbrauwen, eyeliners, lipliners en full lips kan permanente make-up ook alle soorten littekens corrigeren. Van een doorsnee litteken tot een snijwonde tot een hazenlip of het pigmenteren van een tepelhof na borstreconstructie.

Wij nemen steeds de tijd voor u en streven naar perfectie!

Permanente make-up is een behandeling waarbij een pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst.

De permanente make-up omvat twee behandelingen. Tijdens de eerste behandeling wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. Het te behandelen onderdeel wordt eerst getekend. Bevalt het ‘ontwerp’, dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Na minimaal vier weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Naast de cosmetische toepassingen zoals het verfraaien van wenkbrauwen, eyeliners, lipliners en full lips kan permanente make-up ook alle soorten littekens corrigeren. Van een doorsnee litteken door een snijwonde tot een hazenlip of het pigmenteren van een tepelhof na borstreconstructie.

Behandelingen

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK