Rimpelbehandeling

Inspuitingen

Door veroudering begint de huid rimpels te vertonen. Inspuitingen kunnen deze echter verminderen.
Injecties met ‘botuline’ worden sinds jaar en dag toegepast om rimpels te voorkomen. Door een tijdelijke verlamming van bepaalde kleine zenuwen zal de huid minder onderhevig zijn aan rimpelvorming door mimiek. De injecties moeten wel van tijd tot tijd herhaald worden, want het effect is niet permanent.
Om reeds bestaande rimpels te behandelen, kunt u beroep doen op rimpelvullers of ‘Fillers’. Een Filler wordt onder de rimpel gespoten, waardoor deze vervaagt. Er bestaan verschillende Fillers. Naargelang de diepte van de rimpels zijn er lichte en zwaardere behandelingen. Na analyse kiest uw arts er de meest geschikte Filler voor u uit.

Peeling

Rimpels en onregelmatigheden kunnen door toepassing van een peeling minder zichtbaar gemaakt worden. Door op een veilige manier de oppervlakkige huidlagen te verwijderen, worden de cellen van de onderste huidlaag opnieuw geactiveerd. Hierdoor krijgen wij opnieuw aanmaak van collageen en elastische vezels, met als gevolg dat de huid haar elasticiteit en vitaliteit terugkrijgt. Hierdoor verzachten de rimpels en kunnen ook pigmentvlekken of littekens verholpen worden.


Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK