Borstvergroting

Borsten kunnen van jongs af aan onderontwikkeld zijn of in de loop der jaren kleiner en slapper worden (bijvoorbeeld door zwangerschap). Het verlangen naar grotere en/of stevigere borsten is in eerste plaats een persoonlijke zaak.
Om borsten te vergroten worden silicone- of watergevulde prothesen gebruikt dewelke via een incisie in de oksel, onder de borst of op de grens van het tepelhof achter de grote borstspier worden ingebracht.

Borstprothese

Na het bepalen van de indicatie beslist de chirurg, rekening houdend met uw persoonlijke wensen, welk type prothese het mooiste resultaat geeft. Het implantaat wordt meestal ingebracht achter de grote borstspier en dit via een incisie in de oksel, langs het tepelhof of in de onderste borstplooi.


Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK