Powder brows/Ombré brows

Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dit houdt in dat u na ongeveer twee jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Poeder techniek kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kunt u kiezen voor de Ombré-techniek. Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter. Het uiteinde van de wenkbrauwen worden donkerder. Zo ziet u een mooie overloop van kleuren in de wenkbrauwen. Dit geeft een heel mooi en natuurlijk effect. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een strakke lijn aan de onderzijde van de wenkbrauwen. Zo zijn uw brows echt on fleek.

Poeder techniek is geschikt voor elk huidtype.


Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK