Microblading

Microblading is een nieuwe techniek om permanente make-up aan te brengen voor bijvoorbeeld wenkbrauwen.

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale pen die een flinterdun mesje bevat. Hierdoor is het mogelijk om fijne hairstrokes te ‘krassen’ in de bovenlaag van de huid. Het vlijmscherp mesje glijdt als het ware in de opperhuid mee met de haargroeirichting van uw wenkbrauwen. De hairstrokes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Dit zorgt ervoor dat u een natuurlijke look krijgt. De getekende wenkbrauwhaartjes zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van de echte. Vervolgens wordt de juiste kleurpigment aangebracht in de hairstrokes. Op deze manier neemt uw huid het kleurpigment beter op.

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die mooie, volle wenkbrauwen willen. Enkele voordelen:
- bij weinig tot geen haargroei van uw wenkbrauwen kunt u op deze manier toch volle wenkbrauwen krijgen;
- u hebt geen wenkbrauwen dan kunt u nieuwe wenkbrauwen laten creëren (bijvoorbeeld na chemobehandeling of haarziekte);
- wenkbrauwen die goed gevormd zijn kunnen uw ogen een lift geven, hierdoor krijgt u een frisse uitstraling;
- elke dag bespaart u tijd doordat u uw wenkbrauwen niet meer bij hoeft te tekenen.

Heeft u reeds permanente make-up? Dan raden wij u aan eerst een adviesgesprek in te plannen. Dan kunnen wij kijken in hoeverre de PMU is vervaagd en of microblading mogelijk is.


Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK