Cosmipolis Clinic  
 
 
  Ik zoek meer info over  
 
Borsten pijl
Gezicht pijl
Gehoor pijl
Haar pijl
Huid pijl
Lichaam pijl
Tanden pijl
 
Cosmipolis Cosmipolis Cosmipolis
 
  Cosmipolis Clinic, where health and comfort meet!  
 
Cosmipolis Clinic is
a member of the:
 
     
 
 
Welkom op de website van Cosmipolis Clinic, de eerste multidisciplinaire privékliniek in België. Achter de torens van het historische Brugge, met zijn charmante reien en pittoreske straatjes, opent zich de wereld van de plastische en esthetische chirurgie. Ook andere medische disciplines vinden hier hun huisvesting.

Plastisch en esthetisch chirurg dokter Bart Decoopman is de initiatiefnemer van deze verfrissende en vernieuwende aanpak in de gezondheidszorg. In een ultramoderne en aangename omgeving kunt u terecht voor een waaier aan medische en cosmetische disciplines.

U bent steeds welkom voor een vrijblijvend consult met één van onze specialisten. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch terecht bij het kabinet van uw keuze of het algemeen onthaal op het nummer +32 50 44 33 44. Wij zijn doorlopend bereikbaar, elke werkdag van 9 tot 19 uur.

Heeft u een dringende vraag na de kantooruren of in het weekend? Laat dan een boodschap na op ons antwoordapparaat. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, telefoonnummer, naam behandelend specialist en reden van oproep. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.Bekijk onze agenda

Hieronder vindt u onze laatste nieuwtjes. Deze pagina wordt regelmatig aangepast. Kom dus geregeld eens een kijkje nemen.
lijn
  WhatClinic
Geachte bezoeker. Onze contactgegevens circuleren op de website 'WhatClinic' zonder ons medeweten. Wij willen nadrukkelijk melden dat het in geen geval mogelijk is om afspraken online vast te leggen, zoals op 'WhatClinic' wordt aangeboden. Wenst u een afspraak, neem dan telefonisch contact met ons op via het algemeen nummer 050 44 33 44. U vindt ook alle rechtstreekse nummers van onze specialisten op de verschillende tabbladen.
lijn
  Kwaliteitslabel opnieuw verlengd!

Na een strenge en intense externe audit werd het BSPC-kwaliteitslabel, dat Cosmipolis Clinic reeds eerder behaalde, opnieuw verlengd. Tijdens deze audit werd de infrastructuur, de veiligheid, de hygiënemaatregelen en de kwalificatie van het personeel en de artsen gecontroleerd. Voor meer info kunt u terecht op de website www.bspc.be.

lijn
  Centrum Ongehoord

Centrum voor advies & begeleiding van patiënten met tinnitus (oorsuizen) of hyperacusis (overgevoeligheid voor lawaai).

Ten onrechte en maar al te vaak krijgen personen met oorsuizen te horen dat ze er maar moeten leren mee leven. Daarbij komt dat er (te) weinig centra zijn die gespecialiseerde hulp aanbieden, waardoor deze patiënten het gevoel krijgen nergens terecht te kunnen. Tegen deze achtergrond is onder impuls van Prof. Dr. Bart Vinck dit tinnituscentrum opgericht met de toepasselijke naam Ongehoord.

lijn
top
 
 
 
Belgian Society for Private Clinics
 
Bekijk onze bedrijfsfilm
bedrijfsfilm
 
Digitale nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten
 
Naam *
E-mail *
 
 
Cosmipolis Clinic

Sint-Claradreef 77
8000 Bruges (Belgium)
T +32 (0)50 44 33 44
F +32 (0)50 44 33 69

pijl2info@cosmipolis.be
 
Facebook
 
Reclamebureau Blont